+40726269890 office@trueman.ro
Select Page

Servicii

Solutiile noastre

recrutare si selectie

Recrutarea este o investiție serioasă și una pe care nu îți poți permite să o faci greșit. Pentru a obține un randament corespunzător al investiției, vreți să vă asigurați că viitorul dvs. angajat are abilitățile potrivite în domeniul specific vizat și se potrivește bine cu cultura companiei.

Noi vă ajutăm oferindu-vă:

Evaluare Executivă — Această evaluare va clarifica competențele cheie necesare pentru postul vizat, identificând modelul de performanță. Vom selecta apoi tehnici și instrumente adecvate de evaluare a candidatului pentru a evalua potrivirea cu postul.

Teste Psihometrice — Expertiza noastră în domeniul psihologiei va explora punctele tari, interesele, abilitățile, personalitatea și capacitățile cognitive. Performanța candidatului se va compara cu modelul de performanță pentru compania dvs.

Centre de Evaluare — Centrele de evaluare pot fi utilizate intern sau extern pentru a compara un număr ridicat de candidați cu înaltă calificare, dezirabili.

dezvoltare organizaționala

Recrutarea si selecția angajaților potriviți este doar începutul. Pentru a avea succes, companiile trebuie să-și ajute angajații să crească și să se dezvolte. Acest lucru se poate face prin dezvoltarea conștiinței de sine critice, a abilităților de lucru în echipă și a abilităților de conducere. Trueman Consulting oferă o varietate de servicii de dezvoltare care pot ajuta angajații să dobândească aceste abilități:

Dezvoltare personală – ca proces de auto-cunoaștere și dezvoltare profesională, permite angajaților să-și identifice punctele forte și motivațiile, să-și dezvolte noi abilități și să progreseze în carieră.

Feedback 360° — Procesul de feedback la 360° nu se limitează la auto-percepția individului, ci explorează, de asemenea, modul în care este perceput de ceilalți. Prin intermediul chestionarelor personalizate de feedback pe care le oferim, promovăm conștientizarea de sine, contribuim la dezvoltarea personală și amplificăm satisfacția în cadrul muncii.

Dezvoltarea Leadershipului – Prin intermediul programului nostru de dezvoltare a conducerii, vă oferim posibilitatea să evaluați potențialul de leadership al angajaților și să sprijiniți managerii experimentați în dezvoltarea competențelor esențiale necesare pentru a-și eleva abilitățile de conducere la un nivel superior.

Securitatea business-ului

Angajații care ocupă poziții de încredere se recomandă a fi verificați cu atenție și monitorizați continuu pentru a asigura încrederea. Utilizăm EyeDetect care este prima tehnologie neintruzivă, automată de detectare a minciunilor, care detectează în mod precis și eficient înșelăciunea în 15-30 de minute prin analizarea comportamentului involuntar al ochilor. Organizațiile din întreaga lume îl folosesc pentru teste de screening, precum și pentru teste de diagnostic (cu o singură problemă).

Cum vă ajută interveniile noastre la gestionarea riscului angajaților:

  • Găsiți oameni onești pentru a angaja.
  • Monitorizați conformitatea angajaților.
  • Protejați activele companiei.
  • Gestionați investigațiile rapid și obiectiv.

Managementul carierei

Echipa noastră specializată oferă suport pentru o varietate extinsă de profesioniști, de la proaspeți absolvenți până la directori cu experiență. Ne propunem să-i ajutăm să-și conducă cariera cu succes, furnizând claritate și concentrare prin intermediul următoarelor servicii:

Outplacement – Serviciile noastre de outplacement furnizează coaching practic pentru a sprijini angajații în tranziția lor către noi oportunități, reducând la minim stresul și disconfortul asociate plecării din companie.

Consiliere în carieră: Psihologii noștri vă sprijină în identificarea obiectivelor profesionale și personale, evidențiind abilitățile personale. Oferim îndrumare și construim încrederea pentru a vă ghida în parcursul dvs. profesional și personal.

Programati o analiza gratuita a cazului dvs.

Office Hours

L-V – 9:30 am to 6:30 pm

Sâmbătă – 30 februarie

Sărbători – ar fi păcat!

trueman consulting

Contact Info

strada Severinului nr.17, interfon 05
Craiova, Dolj

+40 726 26 98 90

office@trueman.ro

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.